Bare for å ha sagt det

Noen ganger er det ikke like lett å være kennel eier. Med ansvar for hus, hage, kone og unger, og flere små og store hunder, er det ikke lett å holde oversikten. Med valper i huset gjøres nok tvilsomt den jobben lettere. De små klør i tennene og skremmende nok, er det ofte elektronikken i huset dette går utover. Derfor har vi alltid bitestoppen tilgjengelig som et siste vern for ledningene.
 
Alikevel gikk det galt. Mamma sto ved oppvaskbenken og vasket opp , da hun kjente at hun fikk en slik eiendommelig vond smak i munnen. Roy Arne sto ved siden av og pusset brillene sine. Valpene løp tilfredse rundt i stuen. Roy Arne sprayet og pusset, og sprayet igjen, men det klare synet uteble.
 
Det var mamma som oppdaget feilen først. Og bare for å få sagt det. Bitestopp egner seg ikke til å pusse briller med, og brillerens gir ingen beskyttelse mot valper med tannkløe.
 
Så bare som en liten advarsel!
“Ammetåken” kan vare nokså lenge, både for mann og kvinne, når valpen er barnet, og det kan være vanskelig å holde både syn og hode klart.
 
Og med en valp i huset, står man i fare for å miste kontakten med omverdenen.
Det får sjeldent ønsket effekt når man bruker brillerens på ledningene, og bitestopp på brillene.

Av Bjørnar