Telttur til Torsby Camping

Sommeren 2006

Av Mari

Med så mange hunder, er det en kjensgjerning at noen ukelange sydenturer, eller annen form for ferie vanskelig kan gjennomføres. Noen må alltid være hjemme her.

Derfor har gutta og jeg funnet en form for erstatning.

Teltplassen ligger litt utenom ”campingvognbyen”, og den er omgitt av høye bjørker.

Der setter vi opp lavvoen vår, enkelt og greit, selv mor kan klare det.

Vi har med oss bare det aller mest nødvendige, + hund, hundemat og kjempeviktig, nemlig hundeposer. For det er nemlig helt utrolig hvor mye en hund kan skite, når han er på tur.

Det kommer ut fire ganger så mye som det som går inn. Det er jo ganske fantastisk, men

sannheten er vel den at han spiser mer enn jeg tror, og helt andre ting enn han er vant til.

Kjedelig pellets som sveller i magen, griseører, tyggebein, godbiter og litt av alt det vi spiser, og ikke spiser, som brente grillpølser

Bæsj, - jeg er veldig samvittighetsfull når det gjelder bæsj. Jeg driver med bæsj enten jeg er på jobb eller hjemme. Bæsj er helt greit, jeg kan mye om det. Jeg studerer utseende og konsistens og kan stille diagnoser ut i fra lukt. Og jeg forstår jo at fire velfylte hundeposer om dagen skyldes min egen dumsnillhet, men akkurat det har jeg store problemer med å lære.

I år var det Frodo som fikk være med på tur.

Han er bare 10 mnd, og hvis jeg kan være ærlig, den flotteste, grommeste, snilleste, vakreste siberian som fins. Ok, da, vi har mange som er flotte, gromme, snille og vakre og alt, og det er det mange andre som har også, men det er det som er så fint med å ta med seg en som får være midtpunkt.  Vi får virkelig kose .Frodo fikk ”senga” si midt i lavvoen. Og vi lå på luftmadrasser omkring.

Siden lavvoen ikke har noen fast bunn, dvs. det er åpent og lett å krype ut under duken, lå Frodo i bur. Utrolig hvor fint det gikk om natta.

Og ellers var Frodo med overalt.

Det var mange hunder på plassen av alle slag, og med mange slags atferd.

Frodo fikk også være med å spille minigolf. Den ballen skulle han gjerne ha. Men, i stedet fikk han bade mye.

Life is good ...